Μία ημέρα γεμάτη με εργαστηριακές δραστηριότητες – Τοπικός διαγωνισμός EOES

Το Σάββατο 9/12/2023 πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Ηλιούπολης και στα εργαστήρια του 5ου ΓΕΛ Ηλιούπολης ο τοπικός διαγωνισμός EOES με συμμετοχή ομάδων από έξι λύκεια. Εκτός από τις έξι διαγωνιζόμενες ομάδες, συμμετείχαν -εκτός διαγωνισμού- ακόμα δύο ομάδες με αναπληρωματικά μέλη. Συνολικά, λοιπόν, 24 μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να εργαστούν πάνω στις εργαστηριακές ασκήσεις φυσικής, χημείας και βιολογίας.

Θερμές ευχαριστίες στους Δημήτρη Γιαννούκο, ΠΕ04.01, 14ο ΓΕΛ Αθηνών, Κατερίνα Κασσελά, ΠΕ04.04, 57ο ΓΕΛ Αθηνών, Θεοδώρα Μέξα, ΠΕ04.01, 5ο ΓΕΛ Ζωγράφου, Κωνσταντίνα Πανουτσοπούλου, ΠΕ04.04, 4ο ΓΕΛ Ζωγράφου και Κώστα Παπακωνσταντίνου, ΠΕ04.02, συνεργάτη στο ΕΚΦΕ Ηλιούπολης, που ανέλαβαν την προετοιμασία των εργαστηριακών δραστηριοτήτων, καθώς και στη Μαρία Βλάσση, ΣΕ ΠΕ04, στην Αναστασία Μυλωνά, ΣΕ ΠΕ04 και στον Νίκο Παπαδημητρόπουλο, ΣΕ ΠΕ04 για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους από το 1ο ΓΕΛ Καισαριανής, το 2ο ΓΕΛ Καισαριανής, το 3ο ΓΕΛ Βύρωνα, το 5ο ΓΕΛ Βύρωνα, το 4ο ΓΕΛ Ηλιούπολης και το 43ο ΓΕΛ Αθηνών, οι οποίοι αφιέρωσαν χρόνο και κόπο προετοιμάζοντας και συνοδεύοντας τις ομάδες. Βέβαια, τα θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Ελπίζουμε να έμαθαν και να διασκέδασαν.

Στην πρώτη θέση του διαγωνισμού βρέθηκε η ομάδα του 43ου ΓΕΛ Αθηνών, η οποία θα λάβει μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EOES το Σάββατο 27/1/2024. Της ευχόμαστε να έχει ανάλογη επιτυχία και εκεί!

Εργαστηριακή δραστηριότητα χημείας.
Από τη δραστηριότητα χημείας.
Παλεύοντας με τις μετρήσεις.
Απο τη διαδικασία απομόνωσης DNA από μπανάνα.
Ποια είναι η καθαρότητα της σόδας;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *