Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία 2024

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το Μεταπτυχιακό ΔΙ.Φ.Ε.Τ. του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε., η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αργολίδας, Δράμας, Ευόσμου Θεσσαλονίκης, Ηλιούπολης Αττικής, Λακωνίας, Πέλλας, με την υποστήριξη της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. και του Δήμου Πέλλας συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία 2024.

Ημερομηνίες διεξαγωγής:
Τετάρτη 17, Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 δια ζώσης στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών ή/και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πέλλας και εξ αποστάσεως.

Δικαίωμα και προϋποθέσεις συμμετοχής
Στο «Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία» (2024) (στο κείμενο που ακολουθεί θα αναγράφεται ως “φεστιβάλ”) έχουν δικαίωμα συμμετοχής (για παρουσίαση ή παρακολούθηση) όλοι οι μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικοί των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών/-τριών είναι η σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου τους. Πριν την διεξαγωγή του φεστιβάλ, θα απαιτηθεί έγγραφη συναίνεση των γονέων-κηδεμόνων των μαθητών/-τριών που εμπλέκονται σε παρουσίαση έργου, αφού προηγουμένως ενημερωθούν σχετικά από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας.
Στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν, σε κλίμα ισότητας και με πνεύμα συμπερίληψης, μαθήτριες και μαθητές ανεξάρτητα από φυλή, τάξη, κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, αναπηρία, θρησκεία, εθνική προέλευση.

Πληροφορίες και εγγραφές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *