5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός 3d-σχεδίασης και εκτύπωσης για μαθητές δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων και εκπαιδευτικούς

Η ερευνητική ομάδα ST3dM του Εργαστηρίου Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (ΕΔΙΦΕΤ) του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Τρισδιάστατης Σχεδίασης και Εκτύπωσης για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Σκοπός αυτού του διαγωνισμού είναι να εισάγει τους μαθητές στην χρήση της τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης όσο και να τους ευαισθητοποιήσει σε κοινωνικά και επιστημονικά ζητήματα.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας.
Σε κάθε κατηγορία υπάρχει ένα διαγωνιστικό κομμάτι και ένα μη διαγωνιστικό προαιρετικό τμήμα ενός συμμετοχικού έργου.
Τα έργα συμμετοχής μπορούν να είναι μόνο ομαδικά. Kάθε ομάδα μπορεί να έχει 1 έως 3 εκπαιδευτικούς και 2 έως 10 μαθητές. Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να έχει περισσότερες από μία ομάδα.

Για την κάθε μία από τις τρεις γενικές κατηγορίες του διαγωνισμού (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) θα απονεμηθούν 3 πρώτα βραβεία, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η έγκριση και η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *