Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022, 9-10 Μαΐου 2022

To Μεταπτυχιακό ΔΙ.Φ.Ε.Τ. του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) και τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Αλεξανδρούπολης, Θεσπρωτίας, Τούμπας, Ευόσμου, Νεάπολης, Κέντρου Θεσσαλονίκης, Λακωνίας, Ρεθύμνου, Χανίων, Κέρκυρας, Πιερίας, Πέλλας (με την υποστήριξη της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.) συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022 (Έγκριση ΥΠΑΙΘ: Φ16/9948/Δ2/01-2-2022) το οποίο πρόκειται να υλοποιηθεί διαδικτυακά στις 09 και 10 Μαΐου 2022.

Στο ?Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022? έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικοί των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.
Το ?Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022? έχει ως σκοπό την γνωριμία μαθητών και εκπαιδευτικών με την (εκπαιδευτική) ρομποτική, τη διάδοση της χρήσης της και την αξιοποίησή της σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης (μαθήματα Θετικών Επιστημών, Ανθρωπιστικών Επιστημών, Τεχνολογικών Επιστημών – μαθήματα τομέων και ειδικοτήτων ΕΠΑΛ). Επίσης, η προτεινόμενη δράση στοχεύει στην ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών για την συμβολή της ρομποτικής στην επίλυση προβλημάτων (περιβαλλοντικών, τεχνολογικών, επιστημονικών, υγείας, κ.ά.).

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό έγγραφο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *